15 nov. 2017 | 10:30

Black Friday 2017: televizoare smart și OLED pe care să le cumperi

ACTUALITATE
Black Friday 2017: televizoare smart și OLED pe care să le cumperi

Black Friday vine cu oferte foarte bune la televizoare, dar e important să știi ce să cumperi, ca să nu irosești economiile pe produse în care nu poți avea încredere. Tocmai de aceea ți-am pregătit o listă cu modele bune.

Odată cu acest Black Friday poți trece mai departe de vremea în care televizorul era doar un dispozitiv electronic în sufragerie și urmăreai doar ce venea automat pe cablu. În 2017, e un moment excelent să treci la TV Smart cu acces la internet, magazin cu aplicații, aplicații de video streaming și browser de internet.

Am căutat oferte bune de Black Friday la televizoare Smart și, mai ales, OLED, și am ales în funcție de performanțe și preț. Mai jos găsești șase modele împărțite pe prețuri pe care să le cumperi fără griji de Black Friday. Personal, folosesc LG așa că am preferat să recomand ceva în care am încredere. Cel mai mare atu este sistemul de operare webOS: rapid, aplicații actualizate constant și optimizat pentru tipul acesta de dispozitiv.

Televizoare Smart la preț bun de Black Friday

Probabil cel mai accesibil TV Ultra HD Smart TV disponibil de acest Black Friday 2017, pe acest segment de diagonală, este LG 43UJ620V. Este echipat cu un ecran IPS 4K de calitate și are trei mari avantaje când vine vorba de folosire: rezistență și fiabilitate, reproducere naturală a culorilor și unghiuri largi de vizualizare.

Mai mult, suportă standardul HDR10 prin tehnologia de procesare Active HDR și rulează webOS 3.5, cea mai nouă versiune a acestui sistem de operare. Este și compatibil cu LG Magic Remote, poate cea mai utilă telecomandă pentru televizoare, și pentru conectivitate ai porturi HDMI, USB, tuner DVB-T2/C/S2 CI+ și, firesc, WiFi. Îl poți cumpăra de la Altex sau poți alege modelul 49UJ620V cu diagonală mai mare, care este tot la un preț extrem de accesibil. Din aceeași serie face parte și modelul 55UJ620V, cu cea mai mare diagonală din gama asta, pe care să te bucuri de toate serialele pe care le are Netflix de oferit.

Un televizor bun de Black Friday pentru toate sufrageriile

N-ai cum să te uiți pe oferte de Black Friday și să nu urmărești modelul 32LJ610V. Este cel mai avansat și mai sigur Smart TV de 32 inci (80 centimetri) full HD de pe piață. Vine, firesc, cu webOS 3.5 și, din punct de vedere tehnologie video, este echipat cu Resolution Upscaler pentru creșterea calității video de pe semnal mai slab indiferent de sursa dar și Color Master Engine, adică tehnologie de procesare pentru creștere contrast – luminozitate – paletă de culoare.

Panoul este un IPS cu aceleași trei avantaje pe care ți le-am zis mai sus, iar sistemul de sunet este de tip Virtual Surround pentru experiențe audio bune cu simulare efecte până la cinci canale virtuale. Și da, beneficiază de toată partea de conectivitate care te interesează, de la WiFi la HDMI și USB. Telefonul poate fi cumpărat la un preț foarte bun de la eMAG.

Cele mai frumoase ecrane pentru sufrageria ta

Pas cu pas am ajuns la „cireașa de pe tortul“ televizoarelor Smart de la LG. E vorba de modele OLED55B7V și OLED55C7V. Am zis de ecrane, pentru că au cea mai avansată tehnologie LG OLED, acum disponibilă și pentru bunuri de larg consum, iar panoul este un 4K cu o reproducere foarte bună a culorilor și cu tonuri de negru pe care nu le prea vezi pe alte modele. Firesc, suportă toate standardele HDR ale momentului, de la cel mai avansat HDR Dolby Vision până la HDR10 și HLG pentru transmisia TV.

Oferă o experiență audio-video foarte bună prin combinarea soluției video Dolby Vision cu experiența acustică Dolby Atmos, iar acesta din urmă este integrat pe toată gama LG OLED 4K din 2017, cu o experiență audio cu efecte surround full 360 grade. Altfel spus, sunetul te înconjoară. Cât despre alte atuuri, televizoarele au un design de tip Blade Slim, foarte subțire, care face ca televizorul să se integreze foarte bine în orice încăpere. Vine cu webOS 3.5 și cu toate opțiunile necesare pentru conectivitate. Televizoarele sunt disponibile la prețuri reduse la MediaGalaxy și eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele