16 feb. 2017 | 18:20

ASUS și-a prezentat noile produse ROG și nu numai

ACTUALITATE
ASUS și-a prezentat noile produse ROG și nu numai

ASUS a prezentat o serie de noi produse ce se adresează atât gamerilor, cât și profesioniștilor care au nevoie de monitoare, de routere sau de o alternativă la Raspberry Pi.

Vedeta prezentării este desktop-ul compact GR8 II. Acesta are dimensiuni comparabile cu cele ale unei console de jocuri video și are o placă video Nvidia GeForce GTX 1060, compatibilă cu tehnologia VR. Desktop-ul vine și cu un procesor i7 Kaby Lake sau SkyLake și suportă până la 32GB de memorie RAM.

asus rog gr8 ii

De asemenea, o altă adiție în gama de produse Republic of Gamers este monitorul de gaming Swift PG258Q. Acesta are o diagonală de 24,5 inci și are o rată de refresh de 240Hz. Monitorul este compatibil cu tehnologia Nvidia 3D Vision, dar dispune și de Nvidia G-Sync. Monitorul are o rată de răspuns de 1ms și rezoluție Full HD.

asus rog Swift PG258Q

ASUS a prezentat și monitorul Designo Curve MX34VQ, al doilea monitor cu ecran curbat din gama producătorului. Acesta are diagonala de 34 de inci și formatul ecranului este de tip 21:9. De asemenea, rezoluția este de 3440×1440 pixeli. Timpul de răspuns de 4ms nu îl recomandă neapărat pentru gaming, dar calitatea culorilor și luminozitatea sunt potrivite pentru cei care fac prelucrare video sau de imagini.

asus tinker board

Compania propune și o alternativă pentru Raspberry Pi 3, prin intermediul ASUS Tinker Board. Acesta are la bază un procesor Cortex-A17 quad-core și are 2GB de memorie RAM. Din seria ROG, compania a mai dezvăluit și tastatura Claymore, care beneficiază de tehnologia Aura Sync și vine cu o serie de taste pentru acces rapid la diverse funcții ale PC-ului.

asus rog tastatură claymore

De asemenea, căștile ROG Centurion 7.1 și-au făcut apariția, acestea fiind dotate cu câte 5 difuzoare în fiecare cască, inclusiv cu subwoofer.

asus rog centurion căști 7.1

Nu în ultimul rând, compania a prezentat și routerul Wi-Fi AC2600, care poate atinge viteze de până la 1734Mbps prin intermediul conexiunilor de tip 802.11ac, fiind compatibil cu benzile de 2,4GHz și de 5GHz.

asus router Wi-Fi AC2600