07 oct. 2017 | 12:08

Assassin`s Creed Origins te invită la upgrade cu cerințele minime de sistem

Gaming
Assassin`s Creed Origins te invită la upgrade cu cerințele minime de sistem

După o pauză de câțiva ani, cea mai îndrăgită franciză Ubisoft va continua în această lună cu Assassin`s Creed Origins, un joc foarte pretențios.

Timp de câțiva ani, am avut parte anual de un nou titlu Assassin`s Creed. În momentul în care franciza a încetat să genereze aceleași cifre de vânzări, Ubisoft a luat o pauză de câțiva ani pentru a se reorienta. Rezultatul final al acelor eforturi suplimentare îl vom vedea pe 27 octombrie sub numele Assassin`s Creed Origins.

La fel ca în trecut, noul joc va fi disponibil atât pe console next-gen, precum Xbox și PlayStation, cât și pe PC-uri. Având în vedere că pe console, toate jocurile arată în mare parte foarte bine și se ”mișcă” impecabil, doar utilizatorii de desktopuri sunt nevoiți de multe ori să facă o investiție într-un upgrade hardware. Cei cu super sisteme pot sta în mare parte liniștiți, dar Assassin`s Creed Origins este totuși un titlu pretențios.

Conform postării de pe forumul Ubisoft, cerințele de sistem pentru Assassin`s Creed Origins sunt împărțite în două secțiuni. Cei care nu au pretenții la foarte multe detalii grafice și vor să se joace Origins cu setările minime au nevoie de un Intel Core i5 – 2400 la 2,5GHz sau un AMD FX6350 tactat la 3,9GHz cu 6GB RAM și o placă video NVIDIA GeForce GTX 660 sau AMD R9 270.

Pentru detalii maxime și o experiență de gaming în 4K, investiția într-un computer va crește semnificativ, începând cu un monitor compatibil. Până acolo însă, configurația recomandată de Ubisoft pentru Assassin`s Creed Origins include un Intel Core i7-3770 la 3,5GHz sau un AMD FX-3850 la 4GHz și 8GB RAM. Plăcile video compatibile sunt NVIDIA GeForce GTX 760 și AMD R9 280X. E de reținut că merge și pe Windows 7 SP1, nu doar pe Windows 10. Cei care îl vor achiziționa în format digital vor avea nevoie de minim 45GB de spațiu doar pentru kitul de instalare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele