01 mart. 2017 | 08:06

Așa va arăta Galaxy S8 când va ajunge în magazine [FOTO]

ACTUALITATE
Așa va arăta Galaxy S8 când va ajunge în magazine [FOTO]

Mai sunt doar câteva săptămâni până la lansarea oficială a Galaxy S8, dar continuăm să fim asaltați cu zvonuri referitoare la noul telefon de top.

Dacă toate informațiile pe care le-am aflat în ultimele săptămâni se confirmă, noul Galaxy S8 ar trebui să fie telefonul de vis al acestui an. Cu un design de invidiat, o performanță peste medie și abilități de captură imbatabile, S8 va face viața mai ușoară celor de la Samsung.

Nu trece o zi fără să vedeți noi imagini și clipuri video cu Galaxy S8. Următorul vârf de gamă al sud coreenilor a fost subiectul multor articole și va continua aceeași tradiție până când va ajunge în magazine. După ce zilele trecute am văzut un clip destul de scurt ce detalia aparatul, astăzi a ajuns online imaginea de mai sus. Aceasta a fost postată pe Twitter de Evan Blass, același @evleaks care are o lungă tradiție de a posta imagini cu telefoane nelansate ce se dovedesc ulterior a fi adevărate.

Deși știm ca Samsung va lansa două variante de Galaxy S8, una de dimensiuni standard și una Plus, dintr-o singură imagine nu înțelegem foarte bine care este surprinsă mai sus. Acesta detaliu este însă mai puțin relevant, având în vedere că ambele iterații vor împărtăși majoritatea specificațiilor, cu excepția diagonalei. Vizavi de detaliile tehnice confirmate de această imagine, ni se reconfirmă faptul că Samsung va renunța la butoanele capacitive pentru unele contextuale ce apar și dispar în caz de nevoie. Marginile laterale vor fi în continuare curbate, după cum am văzut și în anii trecuți în smartphone-urile S6 Edge și S7 Edge.

În ceea ce privește imaginea de mai jos, aceasta a fost publicată de sammobile.com și ne înfățișează un alt detaliu interesant legat de butoanele virtuale. Pentru că butonul Back este poziționat în stânga pe un telefon și în dreapta pe celălalt telefon, aceasta ar putea fi o confirmare a faptului că poziția lor poate fi modificată cu ușurință, în funcție de preferința personală.

Lansarea oficială a Galaxy S8 va avea loc într-o conferință desfășurată simultan la New York și Londra pe 29 martie.

galaxy-s8-customizable-buttons-640x472

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele