23 feb. 2017 | 16:32

Apple Park, noul sediu futurist al companiei Apple, se deschide în aprilie

ENTERTAINMENT
Apple Park, noul sediu futurist al companiei Apple, se deschide în aprilie

Noul sediu al gigantului din Cupertino va fi dat în folosință în luna aprilie sub numele de Apple Park și va include referințe la Steve Jobs.

Se lucrează de foarte mulți ani la noul sediu Apple. Una dintre cele mai mari și ecologice clădiri din Silicon Valley a fost subiectul multor dezbateri de-a lungul anilor și foarte multe informații au ajuns online înainte de darea ei în folosință. Se pare totuși că s-a terminat cu zvonurile, iar clădirea va fi deschisă angajaților începând cu luna aprilie a acestui an.

Toate particularitățile despre clădirea Apple au fost dezvăluite zilele trecute printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul companiei. În acest context, am aflat că denumirea oficială nu va fi sub nici o formă o referință la o navă spațială, ci mai degrabă la particularitățile ecologice de funcționare. Apple Park va fi una dintre clădirile cele mai eficiente din punct de vedere energetic la nivel global.

Banii nu au fost o problemă în momentul în care a început să se lucreze la noul sediu, iar rezultatele sunt evidente. Deși în final acesta va fi un campus dedicat angajaților, e bine de știut că, în momentul în care va fi dat în folosință, v-a putea fi vizitat într-o oarecare măsură și de oameni obișnuiți. În acest scop, va exista o cafenea și un Apple Store.

Următoarele conferințe Apple s-ar putea să se organizeze în Steve Jobs Theater. Sala de conferințe cu numele fondatorului companiei americane va putea găzdui fără probleme 1000 de persoane. În privința angajaților, aproximativ 12.000 de indivizi își vor desfășura activitatea în mod regulat la noul sediu Apple. Structura a cărei valoare depășește câteva miliarde de dolari va fi populată în totalitate pe parcursul a șase luni, începând cu prima parte a lunii aprilie din acest an. În teorie, întregul complex îi este dedicat lui Steve Jobs. Acesta s-a implicat în mod direct în designul și arhitectura noului sediu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele