26 sept. 2017 | 17:43

Allview X4 Soul Infinity are dată de lansare și vine cu o surpriză

ACTUALITATE
Allview X4 Soul Infinity are dată de lansare și vine cu o surpriză

Allview X4 Soul Infinity e cel mai așteptat telefon al anului. Bine, am exagerat puțin, dar dacă te interesează mărcile românești, atunci acest smartphone promite cel mai mult.

Visual Fan, companie românească specializată în comercializarea de smartphone-uri sub brand propriu (Allview), a anunțat data de lansare a telefonului X4 Soul Infinity. Este primul model cu raport de aspect 18:9 pe care compania locală și-l trece în portofoliu, iar pe parcursul ultimei luni a tot promovat telefonul prin teasere, cum ar fi o poză oficială sau asistentul digital dezvoltat pentru limba română.

Allview X4 Soul Infinity va fi vârful de gamă al Visual Fan pentru acest an. Va avea ecran 18:9 de 5,7 inci și de 6 inci, pentru că vor fi două versiuni: X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus. Cel din urmă va avea rezoluție full HD+, adică un full HD cu spațiul vertical suplimentar luat în calcul, iar asta înseamnă o rezoluție de 2.160 x 1.080 pixeli. Camera foto principală va fi de 13 sau 16 megapixeli cu f/1.8, capabilă să filmeze 4K. Telefonul mai are 6GB de memorie RAM și cel mai probabil procesorul va fi un MediaTek.

[related]

Acum știm data de lansare pentru Allview X4 Soul Infinity: 28 septembrie. Deși inițial era vorba de luna octombrie, se pare că brașovenii se grăbesc să lanseze înainte de Huawei Mate 10 sau Google Pixel 2 în octombrie. Deși aceste două modele nu sunt nicidecum în competiție cu ce va livra Visual Fan, ar capta puțin din atenție.

X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity

Marea noutate, sau surpriză, e că Visual Fan promite opțiune de upgrade de hardware pentru cei care precomandă telefonul până pe 28 septembrie. Pentru asta trebuie să te înscrii în formularul pus la dispoziție pe site-ul companiei. Ce înseamnă acest upgrade? Conform explicației furnizate PLAYTECH, în primă fază, un utilizator va putea achiziţiona o versiune inferioară, iar dacă își dorește, mai târziu, un hardware mai puternic, poate face upgrade.

Procesul va fi posibil prin intermediul unor kit-uri speciale, care pot include procesor, memorie RAM sau spaţiu de stocare. Altfel spus, Allview X4 Soul Infinity va putea fi upgradat așa cum sunt PC-urile.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele