Allview P9 Energy S e un telefon care ar trebui să-ți dea câtă autonomie dorești

Allview P9 Energy S e un telefon care ar trebui să-ți dea câtă autonomie dorești

Allview P9 Energy S este un nou telefon vândut sub un brand românesc și este promovat prin două caracteristici importante, dar s-ar putea să te intereseze doar bateria.

Allview P9 Energy S este cel mai nou telefon anunțat de Visual Fan, compania românească din Brașov. Acesta are o cameră frontală de 13MP cu bliț LED, care ar trebui să asigure selfie-uri luminoase, chiar și pe timp de noapte sau în momentele cu iluminare scăzută. Aceasta este una dintre caracteristicile pe care o laudă compania la noul telefon Allview. Totodată, dispune de funcția de înfrumusețare.

Allview P9 Energy S are și o cameră principală de 13MP și este prevăzută cu PDAF, adică focalizarea se face prin detecție de fază, o tehnologie care permite un timp mai rapid. Fotografiile le vei vedea pe un ecran full HD de 5,5 inci, iar datele ți le vei securiza cu scannerul de amprente.

Totuși, dat fiind că este un telefon din gama Energy, Allview P9 Energy S are și o baterie de 5.000 mAh, cu o autonomie de până la 403 de ore în stand-by, conform Visual Fan. O încărcare de doar 10 minute echivalează cu 90 de minute de convorbire, 50 de minute de browsing sau peste 1.760 de selfie-uri realizate.

Allview P9 Energy S mai are 3GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 32GB și dispune de un modul dual 4G, cu standardele FDD și TDD, adică funcționează în toate rețelele din România. Procesorul e octa core de la MediaTek. Allview P9 Energy S costă 1.300 de lei și e disponibil deja pe site-ul companiei. Dacă te interesează alternative, poți oricând să alegi Samsung, Nokia sau Huawei la același nivel de preț.

Fără ca vreunul dintre cele recomandate să aibă o baterie la fel de mare, sunt câteva modele care merită la fel de multă atenție. De exemplu, Samsung Galaxy A5 (2017) e un telefon cu un design deosebit, pe când BlackBerry Priv este perfect pentru cine vrea un telefon solid sau pentru nostalgici. Iar Huawei Mate S încă este un telefon solid, cu design mai bun decât ce poate livra Allview și materiale de-o calitate mai bună. N-ar trebui să ratezi însă un LG Q6, model lansat anul acesta și care vine cu ecran 18:9, noul standard pentru telefoane.

Citește și: