Salteaua care îți spune dacă partenerul te înșală

Salteaua care îți spune dacă partenerul te înșală

Tehnologia inclusă într-o saltea ar putea să-i ajute pe unii să afle dacă partenerii sunt infideli.

Din câte se pare, Spania ar fi o țară recunoscută pentru numeroasele cazuri de adulter care au loc acolo. Astfel, în condițiile în care procesele de divorț sau despărțirile neplăcute nu au reușit să-i convingă pe unii bărbați să nu mai înșele, cineva s-a gândit că tehnologia ar putea să fie de ajutor. Astfel, după cum scrie site-ul Popular Science, a luat naștere salteaua inteligentă care îl poate avertiza pe utilizator că există posibilitatea ca partenerul său de viață să fie infidel.

Într-adevăr, numele Smarttress, nu este cel mai reușit, fiind o combinație între cuvintele ”smart” (inteligentă) și mattress (saltea), dar mai importantă este tehnologia care se află la baza gadgetului. Aceasta include nu mai puțin de 24 de senzori ultrasonici pe suprafața sa, care pot măsura intensitatea și frecvența săriturilor pe suprafața sa. Astfel, în momentul în care anumite indicii sunt detectate, salteaua se pare că va trimite un mesaj către dispozitivul mobil al persoanei care a configurat-o.

Desigur, ce se întâmplă de aici încolo rămâne la latitudinea fiecărei persoane. Un apel pe numărul partenerului sau partenerei, un drum rapid până acasă pentru a verifica ce se întâmplă, ambele ar putea reprezenta soluții convenabile. Pentru a stabili o legătură cât mai bună cu potențialii clienți, dezvoltatorii din spatele saltelei inteligente au realizat videoclipul de prezentare pe care îl puteți vedea mai sus. Coloana sonoră pare a fi similară trailer-ului pentru un film de acțiune. Inițial, avem parte de o melodie tensionată, în care ne sunt prezentate diverse cazuri de infidelitate și statistici. Apoi, însă, rulează o melodie tipică unui super-erou (în cazul de față, este vorba despre saltea). Ultimul text din videoclip este totuși cel mai ”reușit”: ”Dacă partenerul nu este fidel, măcar salteaua să fie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: