Nokia ar putea lansa un nou telefon Android în perioada următoare

Nokia ar putea lansa un nou telefon Android în perioada următoare

Finlandezii de la Nokia ar putea introduce un nou telefon în viitorul apropiat.

Microsoft a eșuat în ”experimentele” pe care le-a făcut cu brandul Nokia, începând cu achiziția propriu-zisă a companiei. În aceste condiții, gigantul din Redmond a vândut brandul către HMD Global, o compania finlandeză care ar fi fost formată cu scopul de a produce telefoane Nokia. Alături de FIH Mobile Limited, un subsidiar al Foxconn, HMD va produce telefoane Nokia în următorii zece ani.

Cele două companii nu au irosit timpul și în prezent ar lucra la un nou telefon Nokia. După cum scrie site-ul Phonearena, dispozitivul a fost observat în cadrul mai multor benchmark-uri pe site-ul Geekbench și ar putea fi numit D1C. În ceea ce privește specificațiile, nu avem acces la toate informațiile.

nokia d1c

Pentru moment, știm că acesta ar putea beneficia de un procesor octa-core Snpadragon 430 tactat la 1,4GHz. Procesorul grafic ar fi un Adreno 505, alături de care ar fi incluși și 3GB RAM. În mod interesant, dispozitivul ar rula Android 7.0 Nougat, însă nu vă așteptați la performanțe dintre cele mai bune. Așa cum probabil v-ați dat seama deja, nu avem aici de-a face cu un flagship, iar scorurile obținut vorbesc de la sine. La capitolul single core, cel mai bun scor a fost 682, iar la multi-core, 3.229.

Potrivit jurnaliștilor de la Slashgear, am putea asista anul acesta la lansarea a nu mai puțin de patru telefoane și tablete Nokia, iar două dintre ele ar trebui să fie vârfuri de gamă, urmând a include procesorul Snapdragon 820. Rămâne, totuși, de văzut ce viitor vor avea telefoanele Nokia. Conform unor informații apărute în luna mai a acestui an, HMD ar avea de gând să investească în jur de 500 de milioane de dolari în următorii 3 ani de zile pentru a populariza terminalele lansate. Cât despre Microsoft, aceasta ar putea lansa zvonitul Surface Phone, telefon care ar putea avea o serie de specificații excepționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: