Curăță-ți inboxul: cum te dezabonezi rapid de la toate newsletterele stresante

Curăță-ți inboxul: cum te dezabonezi rapid de la toate newsletterele stresante

Dacă ești un om cu un program încărcat și cu un inbox de mail pe măsură, probabil că ignori toate mesajele primite de la companii sau servicii la care te-ai abonat.

Există o șansă ca printre ele să se strecoare uneori și informații care te-ar putea interesa, dar probabil că nu vrei să aloci prea mult timp din viață făcând selecția. Din fericire, există servicii care pot îndeplini această misiune în locul tău, iar unul dintre ele e Unroll.me, pe care îl poți folosi gratuit și foarte simplu.

Pentru asta, trebuie să intri pe site-ul Unroll.me, să îți introduci adresa de mail pe care o vrei curățată. Serviciul îți va cere accesul la contul respectiv și, după câteva momente de scanare a informațiilor, îți va prezenta lista abonamentelor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Nu ți se oferă doar opțiunea de a te dezabona pe vecie de la newsletterele care îți acaparează inboxul, ci poți să le adaugi în Rollup, ceea ce înseamnă că le vei primi pe toate într-un singur mail, o dată pe săptămână sau pe lună.

Prin urmare, opțiunea Rollup îți va îngloba toate acele mailuri enervante într-unul singur, iar fiecare „subiect” va fi rezumat în câteva rânduri, astfel încât să dai click doar dacă te interesează ceva cu adevărat. Poți, de asemenea, să selectezi momentul zilei în care vrei să primești Rollupul, precum și modul de aranjare în pagină a mailurilor agregate. Cacă nu îți place serviciul, din setări îți poți șterge foarte ușor contul, intrând în setări. Aici găsești site-ul Unroll.me iar, ca alternativă, poți încerca și OtherInbox sau Mailstrom.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: