Cum ar fi arătat „Urzeala Tronurilor” în anii ’80 sau ’90

Cum ar fi arătat „Urzeala Tronurilor” în anii ’80 sau ’90

„Urzeala Tronurilor” e, fără îndoială, serialul care suscită cea mai mare implicare emoțională în rândul internauților, încă de la lansare. Oamenii au renunțat chiar și la pornografie pentru a urmări primul episod din sezonul 6.

Adevărul e că își merită popularitatea, pentru că are o intrigă foarte bine construită, iar suspansul te poate face să uiți să respiri uneori. Dincolo de asta, personajele sunt toate fascinante și, poate că trăsătura care ne face să le îndrăgim atât e întocmai umanitatea. Nu există personaj strict pozitiv sau strict negativ în „Urzeala Tronurilor”, la fel ca în viața reală.

Suficient cu odele. Așa cum e firesc, un serial atât de îndrăgit a primit numeroase adaptări realizate de fani. Până acum, credeam că nimic nu poate concura cu cea în care Donald Trump a fost integrat în câteva scene și s-a potrivit perfect tabloului. Ei bine, între timp am dat peste video-ul de mai sus, care îți arată cum ar fi fost dacă celebra serie ar fi fost realizată în anii ’80-’90. Pentru credibilitate, calitatea videoclipului e redusă conseiderabil, iar intro-ul pare desprins dintr-un sitcom al perioadei respective. Nu știm ce efect a avut asupra voastră, dar pe noi ne-a făcut să ne simțim de parcă ar urma să vedem un episod dintr-o adaptare fantasy a „Tânăr și neliniștit”.

Momentan am avut parte de doar două episoade ale sezonului 6 din „Urzeala Tronurilor”, iar mai jos puteți vedea un trailer pentru cel de-al treilea. Următorul episod se numește ”Oathbreaker” și deja ne dă câteva detalii privind acțiunea. Clipul începe cu John Snow, care a revenit la viață, iar apoi o vedem pe Arya pregătindu-se să devină unul dintre Oamenii fără Chip. Mama dragonilor este în lanțuri, iar Cersei vrea să știe tot, dar surpriza episodului trei ar putea fi marcată de întoarcerea lui Ned Stark. Nu cum v-ați aștepta să se întâmple asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI