Acești rebeli au detonat accidental o bombă în timpul unui selfie

Un grup de rebeli sirieni s-au aruncat în aer în timpul unui selfie.

În ziua de azi, neatenția te poate costa enorm, mai ales dacă ești un rebel care luptă în Siria. Pentru a vă convinge în legătură cu acest lucru, ar trebui să vedeți videoclipul de mai sus. Conform celor de la Daily Mail, în cadrul acestuia putem vedea un grup de membrii ai Armatei Siriene Libere, adunați în fața unei camere video.

Problema, în acest caz, este că, de ceva vreme, Armata Siriană Liberă nu mai este considerată o organizație bine structurată, ci mai degrabă, una fantomă. Aceasta a reprezentat o facțiune importantă în anul 2011, fiind fondată de mai mulți ofițeri din cadrul Forțelor Armate Siriene, al căror scop era înlăturarea de la putere a lui Bashar al-Assad. Puterea facțiunii a slăbit în timp, odată ce diverse grupări din interiorul acesteia au început să se lupte între ele și odată ce taberele extremiste au început să se afirme.

Trecând peste asta, trebuie menționat că videoclipul nu a fost încă verificat. Putem vedea un grup de opt soldați care stau în fața camerei, cântând și afișând două arme de foc. După 24 de secunde, unul dintre participanți pare a ține un telefon în mână pentru a realiza un selfie cu colegii lui. În acel moment, o bombă este detonată în fața lor, iar camera videoe este aruncat pe spate, astfel că nu putem ști cu exactitate ce s-a întâmplat cu rebelii. Putem vedea, totuși, mai mulți bărbați îndreptându-se în direcția acestora, pentru a-i ajuta.

Conflictul din Siria încă este în plină desfășurare, iar niciuna dintre tabere nu pare a se apropia de victoria finală. Armistițiul din urmă cu câteva luni a fost uitat aproape în totalitate, iar în prezent, se spune că toate taberele ar fi implicate în lupte crâncene. În luna aprilie a acestui an, se estima că nu mai puțin de 400.000 de oameni muriseră în timpul Războiului Civil.

13:39 16.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video