Cum să-ți faci singur un aspirator portabil în câteva minute [VIDEO]

Internetul este plin de clipuri ”How To”, iar unele dintre ele sunt mai utile decât altele. Noi am găsit un clip care arată cât de ușor îți poți face singur un aspirator de mici dimensiuni, pe care îl poți folosi în casă sau în mașină. 

Aspiratoarele nu mai costă chiar o avere, dar ce rost are să cheltui câteva sute de lei când îți poți face unul singur.

Principiile de funcționare ale unui aspirator sunt foarte simple. Ai nevoie de un motor care să creeze presiune negativă într-o cameră și de un furtun pe care să îl îndrepți către zonele care te interesează.

Pentru proiectul din clipul de mai sus, vei avea nevoie de o sticlă din plastic, o conservă metalică, un motoraș și câteva materiale pe care le ai, cel mai probabil, prin casă.

În clip, realizatorul proiectului folosește un tub de spray, dar pentru a vă asigura că nu există riscul de explozie (acestea ar putea fi în continuare sub presiune), cel mai bine folosiți o doză de suc pentru a vă construi elicea.

Tot procesul nu ar trebui să dureze mai mult de 20 de minute, iar aspiratorul poate fi conectat la baterii sau la priză, în funcție de puterea motorului folosit de voi.

Dacă vi s-a părut util acest clip, nu ezitați să îl dați mai departe și să ne arătați și nouă rezultatele obținute de voi.

PLAYTECH
13:39 17.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video