Greutatea ideală în funcție de înălțime și vârstă: tabelul care îți spune dacă ai forme perfecte

Greutatea ideală în funcție de înălțime și vârstă: tabelul care îți spune dacă ai forme perfecte

Greutatea ideală variază în funcție de vârstă și înălțime. Dacă ți-ai făcut vreodată griji privind felul în care arăți și nu ești sigură dacă ar trebui sau nu să mai dai jos câteva kilograme, ți-am pregătit un tabel care îți arată greutatea ideală în funcție de înălțime și vârstă.

Femeile au fost dintotdeauna obsedate de felul în care arată. Dacă în perioada renașterii formele voluptoase erau un simbol al prosperității și al bogăției, în secolul XXI suplețea este la mare căutare. Dar oare câte dintre femei s-au întrebat care este greutatea ideală?

La vârstă adolescenței femeile se confruntă cu cele mai mari fluctuați de greutate, iar multe dintre ele apelează la diete drastice care le pun în pericol sănătatea. Pentru multe dintre tinere, anorexia sau bulimia se poate plăți cu prețul vieții. Specialiștii în nutriție au realizat un tabel ce indică care este greutatea ideală pe care trebuie să o ai în funcție de vârstă și de înălțimea ta, potrivit Huff.ro.

Bine de știut este să nu uităm că cel mai  important aspect al înfățișării este sănătatea, nimănui nu îi va plăcea o femeie slabă care are probleme cu lipsa de vitamine și leșină sau care este palidă și lipsită de viață atunci când iese din casă.

Mai jos găsiți un tabel orientativ care arată greutatea ideală în funcție de înălțime și vârstă.

greutatea perfecta in functie de inaltime

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: