5 telefoane pentru seniori – Cele mai prietenoase mobile pentru persoanele în vârstă

5 telefoane pentru seniori – Cele mai prietenoase mobile pentru persoanele în vârstă

Odată cu extinderea pieței de telefoane mobile, telefoanele pentru seniori sunt la mare căutare, iar criteriile după care se alege un astfel de telefon sunt diferite de cele obișnuite.

Când trebuie să alegi telefoane pentru seniori, iei în calcul mărimea afișajului, meniul prietenos și intuitiv și nu neaparat cel mai nou și mai scump model.

Foarte mulți dintre noi s-au confruntat cu dilema alegerii unui telefon pentru un senior din familie și ați văzut că nu e deloc ușor. În aceasta situație telefonul chiar trebuie ales după personalitatea seniorului: unii sunt la curent cu tehnologia și îți poți permite să alegi un telefon cu un meniu ceva mai complex și cu un ecran touchscreen, alții simt nevoia tastelor fizice sau a unui scris cu caracter mare pe afișaj.

Dacă ieri vorbeam despre telefoane pentru elevi, azi am făcut pentru voi o selecție de telefoane pentru seniori de toate felurile, astfel că puteți alege unul dintre telefoanele care credeți că se potrivește cel mai bine pentru seniorul din familia voastră căruia vreți să îi faceți cadou un nou telefon pentru a putea comunica mai des.

Telefoane pentru seniori: Nokia 105

Dacă vorbim despre telefoane pentru seniori care să fie rezistente, bateria să țină cât mai mult, meniul să fie unul simplu, Nokia 105 și-a demonstrat toate aceste calități de-a lungul timpului. În stand by poate rezista până la 35 de zile. Este destul de mic, are un aspect plăcut și este recunoscut pentru rezistența sa.

Este ideal pentru un senior care nu este un mare fan al tehnologiei în materie de telefoane mobile: este simplu și își îndeplinește principala sa menire. În plus, prețul este unul extrem de rezonabil, doar 85 de lei și îl găsiți AICI.

nokia 105 telefoane pentru seniori

Telefoane pentru seniori: Samsung Galaxy Note 3

Dacă vorbim despre un senior prieten cu tehnologia modernă în materie de telefoane mobile și tablete, Galaxy Note 3 poate fi o variantă. Față de alte oferte în materie de telefoane pentru seniori poate fi o variantă cu un buget ceva mai mare însă foarte mulți dintre seniori se împacă bine cu tabletele, fiindu-le mai ușor să navigheze prin meniu, pe facebook sau prin poze cu ajutorul unui touchscreen decât în fața unui calculator.

Așadar, Samsung Galaxy Note 3 este o varianta de luat în calcul, în funcție de personalitatea seniorului căruia vă adresați. Punctul forte ar fi ecranul mare al telefonului.

Îl puteți cumpăra de AICI.

samsung galaxy note 3 telefoane pentru seniori

Telefoane pentru seniori: Alcatel OneTouch

O altă variantă simplă de telefon pentru seniori este Alcatel OneTouch. Nu are touchscreen, este un telefon clasic foarte rezistent, poate face poze însă camera este de doar 2 Mp rezoluție. Are în schimb radio FM și o baterie extrem de rezistentă.

Prețul unui astfel de telefon este foarte avantajos și îl găsiți încă AICI.

telefoane pentru seniori alcatel one touch

Telefoane pentru seniori: Allview M7 Start

Și cei de la Allview au scos o variantă de telefon mobil clasic, la un raport foarte bun calitate-preț, și cu o autonomie ridicată a bateriei. M7 este potrivit pentru un senior pentru meniul simplu și designul simplist. Îl găsiți AICI.

 

telefon pentru seniori allview m7 start

Telefoane pentru seniori: Allview A4

Dacă doriți totuși un smartphone care să se potrivească unui seniori, iar investiția să nu fie una uriașă și nici complexitatea telefonului să nsu îi pună probleme viitorului posesor, Allview A4 pare o variantă care să le îmbine pe toate.

Are un design prietenos, este ușor de mânuit și încape în orice buzunar, are o diagonală de 3,5 inch, potrivită pentru a viziona filmulețe sau poze.

Îl găsiți AICI.

allview a4 telefoane pentru seniori

Citește și:
Etichete: