ROG G752, bestia pentru gamerii înrăiți, vine cu procesoare Skylake și 64GB RAM [FOTO]

Sistemele ROG (Republic of Gamers) de la ASUS au primit un nou ”frate” sub forma modelului ASUS ROG G752. Laptopul de gaming a fost prezentat în România, la Dreamhack Cluj-Napoca 2015

Laptopul ASUS ROG G752 are la bază procesoare Intel Core i7 din generația a șasea (Skylake), acceleratoare grafice NVIDIA GTX 980 și până la 64GB de memorie RAM DDR4.

Având în vedere aceste specificații, nu e de mirare că aptopul poate rula la rezoluții mari cele mai solicitante jocuri ale momentului, și va fi apreciat totodată și de profesioniștii ce prelucrează grafică și video. Display-ul are 17 inch și rezoluție full HD.

Având noua aplicație Windows 10 Xbox, utilizatorii pot juca titlurile de Xbox direct pe G752, în același timp fiind posibile streamingul în altă cameră sau jocurile cu prietenii ce folosesc Xbox One și Xbox Live.

Tastatura iluminată, cu anti-ghosting, asigură că fiecare comandă va fi interpretată instant și corect, chiar și la apăsarea a până la 30 de taste concomitent. Având și mai multe taste macro, toate comenzile sunt puse la dispoziția jucătorului, ajutându-l să controleze mai ușor câmpul de luptă.

O soluție de răcire inteligentă elimină praful acumulat și transmite în exterior fluxul de aer cu ajutorul unor canale, crescând stabilitatea sistemului și longevitatea sa. Camera de vapori exclusivă ROG lucrează împreună cu conductele interne din cupru pentru a oferi un sistem eficient de răcire pentru GPU – conducând la o creștere de până la 6 procente a performanțelor, pentru un joc stabil și fluid, susțin reprezentanții companiei.

Laptopul își face simțită prezența atât prin designul său agresiv și schema cromatică ROG Armor Titanium și Plasma Copper, cât și prin performanță.

ROG G752 a fost una dintre vedetele Dreamhack Cluj 2015, fiind în permanență înconjurat de gameri. Îl puteți admira în fotografiile de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: