Primul Apple Watch rotund a fost „creat” cu ajutorul unui polizor [VIDEO]

În continuarea seriei de la care este supus un Apple Watch, cineva s-a gândit să-l facă rotund prin polizarea cu precizie a colţurilor.

Cu mult timp înainte de lansarea oficială a , majoritatea zvonurilor ne făceau să credem că vom avea parte de un ceas rotund, în spiritul cronografelor clasice pe care mari producători le-au creat de câteva sute de ani. Produsul finit nu e rotund, dar asta nu înseamnă că nu reuşeşte să aibă un aspect premium, multiplele combinaţii de ceasuri şi curele potrivindu-se la orice vestimentaţie.

Dacă aveţi însă o fascinaţie pentru designul clasic de ceas, puteţi dormi liniştiţi la gândul că un Apple Watch pătrăţos poate fi transformat oricând într-unul pătrat. Nu aveţi nevoie decât de un polizor şi o doză semnificativă de inconştienţă. Experimentul care confirmă această afirmaţie a fost realizat de cei de la PeripateticPandas şi poate fi urmărit în întregime în clipul de mai jos.

round-apple-watch-1-2

Ideea este simplă, unui Apple Watch ce pare a fi versiunea Sport, în primul rând i-a fost îndepărtată cureaua. Pasul următor a implicat presarea fiecărui colţ al ceasului cu răbdare pe o roată de polizor ce se învârtea la viteză foarte mare.s

Rezultatul final este exact acela pe care vi-l aşteptaţi. Aspectul estetic plăcut al dispozitivului inteligent este redus la zero, după cum se poate vedea în detaliu în imaginea de mai jos. Partea surprinzătoare este că reuşeşte să funcţioneze în continuare. Cu alte cuvinte, componentele electronice din interior nu ajung până în colţuri pentru a fi expuse la asemenea manifestări agresive.

 

06:30 13.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video