Pepsi lansează oficial primul său smartphone

Se numește P1s și este primul smartphone lansat de către cei de la Pepsi pe piață.

Pepsi a debutat în mod oficial pe piață smartphone-urilor. Compania americană a introdus acum pe piață primul lor smartphone, denumit P1s. Cu toții se așteptau, probabil, ca dispozitivul celor de la Pepsi să fie unul low-end, însă marele rival al celor de la Coca-Cola ne-a surprins cu un dispozitiv mid-range. După cum scriu cei de la FoneArena, acesta are un ecran cu o diagonală de 5,5 inci, care suportă o rezoluție Full HD și care este protejat de un strat curbat de sticlă 2.5D.

Lista de specificații include un procesor octa-core MediaTek MT6592 cu opt nuclee tactate la 1,7GHz și cu un procesor grafic Mali 450-MP4. De asemenea, avem de-a face cu 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. În cazul în care aceștia nu sunt suficienți, puteți adăuga și un card microSD grație slotului inclus.

Pepsi P1s este un telefon dual-SIM, care rulează un sistem de operare denumit dido OS 6.1, bazat pe Android 5.1 Lollipop. Cât despre senzori, trebuie menționat că cel de pe față are nu mai puțin de 13 megapixeli, în timp ce pe spate va fi inclus unul de 5 megapixeli. Acumulatorul de 3.000 mAh ar trebui să garanteze o autonomie de o zi chiar și în condiții de utilizare activă. Designul telefonului este unul unibody, iar Shenzhen Scooby Communication Equipment (responsabilă de producție) nu a ezitat să introducă și un senzor pentru amprente.

Telefonul este disponibil prin intermediul unei campanii de crowdfunding pe site-ul chinez JD.com, de unde poate fi achiziționat pentru echivalentul a 110 dolari.

Citește și:
Etichete: