22 oct. 2015 | 16:56

Cum poți vedea filme gratuit și legal pe YouTube

ENTERTAINMENT
Cum poți vedea filme gratuit și legal pe YouTube

Cei de la Paramount au creat în urmă cu ceva timp un canal de YouTube pe care puteți vedea gratuit multe dintre filmele lor.

Cei care caută ”filme gratuite online” probabil că nu vor vedea niciodată în rezultate Paramount Vault. Cu toate acestea, canalul există și conține peste 100 de filme ale cunoscutei companii americane. Paramount a fost responsabil, pe parcursul timpului, de lansarea unor filme extrem de importante precum ”Forrest Gump”, ”Titanic” sau ”TopGun”. Din păcate niciunul dintre acestea nu este disponibil pe YouTube. În schimb, au fost publicate unele dintre producțiile mai puțin cunoscute.

Astfel, veți avea parte de producții precum ”Masters of the Universe”, ”Where’s Marlowe” sau ”Ghost Team One”. Probabil cel mai cunoscut titlu din întreaga listă de filme este ”The Texas Chainsaw Massacre”. Din câte se pare, Paramount Vault există de ceva vreme pe YouTube, însă nu a atras atenția decât după ce un utilizator de reddit a postat un mesaj într-o secțiune dedicată filmelor.

După cum scriu și cei de la Forbes, mișcarea este una extrem de inteligentă din partea americanilor. Faptul că oamenii vor avea parte de câteva filme în mod gratuit pe YouTube îi va ajuta pe cei de la Paramount să-și creeze o imagine mai bună și să câștige o sumă de bani (infimă, ce-i drept, dacă luăm în considerare veniturile lor) din publicitate.