Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase prețuri care se găsesc momentan pe piață.

Cea mai bună vizionare disponibilă în acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezoluție 4K, adică Ultra HD. Cu toate că achiziționarea unui televizor ce poate afișa rezoluție 4K este o investiție serioasă, acum se găsesc pe piață și câteva modele la prețuri mai accesibile.

Am făcut o selecție pentru voi de cele mai bune televizoare Ultra HD care se găsesc la reducere de preț și își merită toți banii.

Cele mai bune televizoare Ultra HD: Smart LED Samsung

Acest televizor se găsește la o reducere de 3.000 de lei, demnă de luat în seamă. Este un televozr curbat, cu diagonală de 138 cm, Ultra HD. Tehnologia UHD Dimming cu care este dotat oferă gradul ideal de contrast și de culoare pentru vizionarea conținutului la calitate Ultra HD.

Găsiți întreaga ofertă AICI.

res_4ec2bdd0e6ecb4c29be36c903d7e0ac9

Cele mai bune televizoare Ultra HD: LED Smart TV 3D Philips

În această perioadă îl găsești redus cu 1.000 din prețul inițial. Televizorul de la Philips este unul dintre cele mai bune televizoare Ultra HD, având o rezoluție de 3840×2160, cea mai clară imagine văzută vreodată. Procesorul cu care este dotat are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, iar funcția Perfect Motion Rate de 400 Hz îmbunătățește reproducerea mișcărilor, producând imagini clare chiar și în cele mai rapide cadre.

Găsești oferta completă AICI.philips cele mai bune televizoare ultra hd

Cele mai bune televizoare Ultra HD: Smart 3D LED LG

Televizorul produs de cei de la LG are o diagonală de 124 cm, 3 port-uri HDMI, 3 intrari USB 2.0, Wi-fi integrat și coneiune Slot CI+. În plus, pe lângă calitățile vizuale pe care le are, sonorizarea televizorului LG este la fel de impresionantă, are un sistem de difuzoare pe mai multe canale, orientat spre privitor. de tip sound bar incorporat în televizor.

Găsiți oferta completă AICI.

lg cele mai bune televizoare ultra HD

Cele mai bune televizoare Ultra HD: Interactiv LED Samsung

Cu cea mai nouă tehnologie de la Samsung, puteți controla televizorul prin mișcări ale mâinii și chiar să utilizați o gamă de gesturi simple ale degetelor. Tehnologia avansată Motion Control recunoaște aceste mișcări și vă ajută să selectați în cel mai simplu mod canalul sau nivelul volumului. Acest televizor de la Samsung, unul dintre cele mai bune televizoare Ultra HD, este dotat cu un procesor puternic Quad Core.

Toate amănuntele ofertei le găsiți AICI.

samsung interactiv cele mai bune televizoare Ultra HD

Cele mai bune televizoare Ultra HD: Smart 3D LED Sharp

Televizorul de la Sharp are o diagonală de 152 cm și se găsește în această perioadă la o reducere de 10% din prețul inițial. Esențial pentru fiecare televizor premium este panoul sau LED. În interior, tehnologia de la Sharp de scalare optimizează practic orice tip de conținut, indiferent dacă este un clip online sau un film Blu-Ray.

Aflați AICI cât costă acest televizor.

sharp cele mai bune televizoare ultra hd

Cele mai bune televizoare Ultra HD: Smart 3D LED Sony

Televizorul Smart 3D LED de la Sony este unul dintre cele mai bune televizoare Ultra HD cu ecran curbat. În plus, este și unul dintre cele mai mari, având o diagonală de 164 de cm. În acest moment găsiți acest televizor cu o reducere de 1.000 lei.

Vedeți AICI oferta.

sony cele mai bune televizoare Ultra hd

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: