Aceste telefoane și tablete cu ecrane mari de la Utok îți aduc premii: Cum poți câștiga

Aceste telefoane și tablete cu ecrane mari de la Utok îți aduc premii: Cum poți câștiga
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
13:51 22.03.2015

Utok are o campanie până pe 30 aprilie în care norocul se vede pe ecranele mari. Mai precis, tu cumperi un telefon sau o tabletă cu ecran mare și te înscrii automat în extragerile zilnice pentru unul dintre zecile de premii. Iată însă ce produse poți cumpăra.

Campania Utok este potrivită înnoirii de primăvară a gadgeturilor tale preferate: telefonul și tableta. Și pentru că ecranul mai mare face diferența, când vine vorba de divertisment, internet și social media, dispozitivele care te înscriu în concurs sunt dintre cele cu display generos.

Între 20 martie și 30 aprilie, dacă tu îți cumperi un telefon cu ecran de 5 inci sau tableta de 10 inci, ești înscris automat pentru extragerile zilnice. Acestea îți pot aduce două vouchere de călătorie a câte 500 de euro, opt tablete Utok iQ700, 20 de rucsacuri Samsonite sau 13 pături pentru picnic, că tot se îmbunătățește vremea. Se mai pun la bătaie și trei biciclete, iar pentru a avea o șansă de a le câștiga trebuie să faci în aplicația de Facebook a Utok o echipă de trei posesori de produse ale acestui brand.

Până la biciclete, trebuie să știi însă ce dispozitive mobile poți cumpăra ca să ai șanse de câștig. Oferta completă este pe site-ul Utok, iar mai jos sunt cele mai bune dispozitive pe care să dai banii și să nu regreți.

Cel mai bun smartphone este Utok Fury, cu ecran de 5 inci la rezoluție HD și suport pentru dual SIM. Ai la dispoziție o memorie RAM de 2GB, un spațiu de stocare de 16GB și suportă card microSD. Camera foto este de 13 megapixeli, cu una secundară de doi megapixeli și are o baterie de 2.000 mAh. Partea cea mai bună este că are și un procesor cu opt nuclee de la MediaTek. Telefonul este disponibil AICI.

utok fury

Al doilea smartphone este unul „ca spada Anei Maria Brânză“, după cum l-a prezentat Utok. Este modelul Stellar Elite cu ecran HD de 5 inci, o memorie RAM de 1GB și un spațiu de stocare de 16GB, dar dispune și de slot pentru card microSD. Cu acesta vei face poze la rezoluție de 13 megapixeli, iar pentru selfie-uri ai una de 2MP. Se mai adaugă pe listă o baterie de 2.000 mAh și suport pentru două cartele SIM. Stellar Elite este AICI.

utok_stellar_elite_ana_maria_branza_5

Cel de-al treilea smartphone are un procesor cu patru nuclee completat cu o memorie RAM de 1GB și dispune de un spațiu intern de stocare de 8GB, dar ai la dispoziție un slot pentru card microSD. Pozele reușite le vei scoate la 13 megapixeli, iar autonomie vei avea de la bateria de 2.000 mAh. Îți iei cu tine două cartele SIM și telefonul îl poți lua de AICI.

Utok 500Q HD

Dintre tablete începem cu Utok Hello 10Q HD, care folosește sistemul de operare Android și are un ecran de 10 inci la rezoluție HD. Procesorul are patru nuclee și memoria RAM este de 1GB, iar stocarea se face în 8GB pe spațiu intern și pe un card microSD până la 32GB. Ai o baterie de 6.000 mAh și conectivitate asigurată prin WiFi și Bluetooth. Tableta aceasta e disponibilă AICI.

Utok Hello 10q

Tableta Utok iQ1000 este puțin diferită de toate produsele de până acum, deoarece folosește un procesor Intel Atom cu patru nuclee. Are un ecran de 10 inci la rezoluție HD și dispune de o memorie RAM de 1GB. Stochezi pe spațiu intern de 8GB sau pe microSD până la 32GB. Rulează Android 4.4 KitKat și are o cameră de 2 megapixeli. O poți cumpăra de AICI.

Utok iQ1000

Acestea sunt doar câteva produse prezentate. Ecranele mari de la Utok sunt disponibile pe site-ul lor, iar mai jos ai o scurtă prezentare a campaniei și a premiilor pe care le poți câștiga.

UTOK prezinta pe marile ecrane- premii zilnice

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI