Rezistaţi 99 de zile fără Facebook?

Rezistaţi 99 de zile fără Facebook?

Un studiu online interesant cu numele de 99 de zile de libertate, iniţiat de o companie de marketing, vă provoacă

99-days--provocare agentie marketing

În urmă cu câteva săptămâni, au recunoscut că au făcut un experiment social pentru influenţarea stării de spirit a 700.000 de utilizatori ai reţelei sociale. Joaca Facebook cu sentimentele internauţilor se realiza prin filtrarea după cuvinte cheie a postărilor care le apăreau acestora în News Feed.

Deşi se mai dezbate în continuare legalitatea respectivului gest al companiei americane, au început să apară online mai multe forme de protest față de acțiunile gigantului. Una dintre acestea a fost făcută publică zilele trecute de o companie de marketing şi se ascunde în spatele titlului ,,99 Days of Freedom”.

Cele 99 de zile de libertate constau, în egală măsură, într-o provocare şi un studiu. Practic, realizatorii experimentului vor să afle dacă veţi fi mai fericiţi fără să intraţi pe Facebook.

Pentru a participa la studiu, trebuie să intraţi pe 99daysoffreedom.com, să vă creaţi un timer personal şi să-l postaţi pe pagina voastră de Facebook. Acesta din urmă va fi suficient pentru a vă avertiza prietenii de pe Facebook că treceţi printr-o perioadă de celibat vizavi de statul pe reţeaua socială.

În mod evident, nu vă obligă nimeni să nu intraţi pe Facebook în toată acea perioadă. În final, toată iniţiativa este mai degrabă o provocare interioară decât un contract.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: