Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune tablete la preț redus

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune tablete la preț redus

eMAG are reduceri pentru cei 13 ani pe care îi împlinește în România. După telefoane, trecem în listă tabletele la preț redus.

Reduceri emag tablete aniversare
Reduceri eMag aniversare

eMAG are reduceri pentru cei 13 ani pe care îi împlinește pe piața din România și nu puteau lipsi tabletele. Avem, astfel, de la Samsung, Apple și Asus câteva modele foarte bune de luat în seamă. Iată ce poți alege astăzi.

Samsung Galaxy Note Pro este o tabletă cu Android și cu un ecran de 12,2 inci la rezoluție Quad HD, are 3GB  de memorie RAM, un procesor cu opt nuclee, un stylus S Pen, 32GB spațiu de stocare și o baterie de 9.500 mAh. Suportă și card microSD, iar spațiul de stocare poate fi extins cu un card microSD. Samsung Galaxy Note Pro costă 2.000 de lei la eMAG.

Reduceri emag Galaxy NotePRO 12.2

Tot de la Samsung vine și Galaxy Tab Pro cu ecran de 10 inci. Folosește un procesor cu patru nuclee, ecranul are o rezoluție Quad HD și folosește o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB. Tableta are o baterie de 8.220 mAh cu o autonomie de până la 8 ore pentru browsing online. Samsung Galaxy Tab Pro costă 1.800 de lei la eMAG.

Reduceri emag Galaxy Tab Pro 10

După Samsung vine o recomandare de la „rivalul“ Apple. Vorbim de iPad Air de 16GB și doar conectivitate la Internet prin WiFi. Are ecran de 9,7 inci Retina, 1GB de memorie RAM și cântărește doar 459 de grame. Rulează iOS 8 și folosește un procesor Apple A7 cu două nuclee. Apple iPad Air costă 1.700 de lei la eMAG.

Reduceri emag Apple iPad Air

Tableta Allview Wi10N este specială atât prin preț, cât și prin sistemul de operare. Rulează Windows 8, are un ecran de 10 inci la rezoluție HD, are 1GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Bateria este 6.000 mAh și folosește un procesor Intel Atom cu patru nuclee la 1,83GHz. Allview Wi10N costă 1.000 de lei la eMAG.

reduceri emag allview wi10n

Ultima tabletă este o Asus FonePad HD de 7 inci. Are un ecran cu rezoluție HD, folosește memorie RAM de 1GB și un spațiu de stocare de 8GB. Bateria este de 3.910 mAh și camera foto este de 5 megapixeli. Poți să-i pui un card microSD de până la 64GB și are modul 3G. Asus FonePad HD 7 costă 600 de lei la eMAG.

reduceri emag ASUS Fonepad

Citește și: