Neuronauts este un joc multiplayer pe care il joci cu puterea mintii [+VIDEO]

Neuronauts este un joc multiplayer pe care il joci cu puterea mintii [+VIDEO]

Iata ca tehnologia a avansat la asa un nivel incat astfel de jocuri sa existe. Personal Neuro Devices Inc. a lansat Neuronauts.

android neuronauts feedback neuronal personal-neuro

Neuronauts este un joc construit in jurul conceptului de . Este relativ simplu, dar in acelasi timp ofera o experienta de gaming multiplayer competitiva. Realizat integral de Personal Neuro Devices Inc., o companie specializata pe aplicatii neuro, acest produs este disponibil gratuit pe Google Play. Singura problema este ca aveti nevoie de o casca pentru feedback neuronal conectata printr-o conexiune Bluetooth la un smartphone sau o tableta cu Android.

Jocul este construit din punct de vedere grafic in jurul unor elemente de acum cateva zeci de ani, integreaza insa concepte moderne de gaming pentru o experienta menita sa creeze dependenta. Scopul este sa conduci o nava, sa-i ajustezi viteza si sa-i dai comenzi mai mult sau mai putin complexe, toate cu puterea mintii. Daca lucrurile nu merg asa cu ati sperat, exista in orice moment posibilitatea de a atinge ecranul, pentru ca exista si controale sensibile la atingere. Ca moduri de joc, va include Solo, Local Multiplayer si Online Multiplayer.

Cea mai revolutionara componenta din intreaga ecuatie Neuronauts consta in jocul mutiplayer cu jucatori care se pot afla in colturi diferite ale globului.

Nu mai exista nici un alt joc care sa ofere asa ceva. O cursa Neuronauts dureaza doua minute si puteti iesi invingator la puncte. In afara de asta, exista tot felul de componente virtuale menite sa va sporeasca viteza sau sa va amplifice scorul.

O cautare simpla pe Google scoate la iveala kit-uri complete pentru neurofeedback, la aproximativ 130 de dolari, ce pot fi livrate si in Romania. Desi reprezinta probabil o sursa extraordinara de divertisment, sunt convins ca adevarata utilitate a unui astfel de kit consta in care au nevoie de asemenea de exercitii.

Citește și: