Google vrea sa desfiinteze aplicatia YouTube pentru Windows Phone 8

, 16 Mai, 09:00

Nici nu ne-am bucurat bine de si cei de la Google se grabesc sa o scoata din magazinul virtual de aplicatii.

Google anti Microsoft YouTube App WP8

Ca multe alte aplicatii importante din magazinul de , recent lansata aplicatie YouTube este realizata exclusiv de Microsoft. Din pacate, lipsa acordului celor de la Google, combinata cu un set de functii care incalca termenii si conditiile YouTube s-ar putea reflecta in indepartarea aplicatiei din magazinul virtual al celor de la Microsoft.

Nici nu a trecut o saptamana de la lansarea aplicatiei YouTube si Google a inaintat o scrisoare celor de la Microsoft pentru a-i avertiza ca trebuie sa o scoata neaparat din WP Store. Motivul pentru care YouTube solicita aceasta tranzitie este legat de arhitectura noii aplicatii mobile. Aceasta implica, in primul rand, transmisia unui numar infinit de clipuri complet fara reclame, aspect care se reflecta in bani mai putini pentru utilizatorii de WP8 care traiesc din clipuri urcate pe site. Faptul ca aceeasi aplicatie integreaza si un modul de download nu a facut decat sa puna capac intregii afaceri. In plus, nimeni nu a inteles de ce YouTube pe WP8 trece peste orice restrictii legate de redarea clipurilor pe mobile impuse de uploaderi. Una peste alta, Microsoft are pana pe 22 mai sa desfiinteze aplicatia si sa o dezafecteze pe aparatele celor care o au deja instalata.

Un oficial al gigantului din Redmond s-a grabit sa raspunda la sesizarea Google. Momentan, Microsoft refuza sa scoata aplicatia din Windows Phone Store si spera sa inceapa o colaborare cu Google pentru a implementa si partea de reclame. Dupa ce gigantul din Mountain View a refuzat si in trecut sa dezvolte aplicatii pentru WP8, sunt destul de reticent ca-si va schimba pozitia acum.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

pai daca astia de la Google sunt cu mumu si nu fac ei o aplicatie de youtube pt windows phone? sa taca si inghita sau sa faca ei una cum au facut pt IOS. vor bani din reclame rulate pe windows 8 phone dar nu vor sa faca aplicatie. ori sunt prosti ori sunt prosti.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail