Cum afli parolele unui utilizator de Google Chrome?

, 08 Aug, 10:20

As fi vrut sa zic ca este mai complicat decat atat, din pacate, nu este foarte abil in a va ascunde parolele.

Google Chrome securitate parole

Majoritatea browserelor moderne se ofera sa va memoreze parolele, pentru a vi le introduce automat pe viitor in diverse formulare si pe anumite website-uri. De multe ori nici nu va dati seama si va puteti trezi ca in aveti cea mai impresionanta colectie de parole pe care le-ati introdus online, pe ici pe colo, in ultimul an. La prima vedere, nu este nici o problema, mai ales ca majoritatea browserelor vine cu o functionalitate similara.

Totusi, pe Google Chrome este spectaculos de simplu ca cineva care are acces trei minute la PC-ul vostru sa va afle parola la casuta de email sau la jocul preferat online. Varianta lunga de ajunge la parole este de a accesa pagina de preferinte a browserului, sectiunea advanced settings si de a face un click pe Passwords and Forms. De aici, este suficient un click pe Manage Saved passwords pentru a va accesa lista de combinatii de nume de utilizator si parole. Varianta scurta, care dureaza probabil 10 secunde daca sunteti eficient in a scrie la tastatura, este de a scrie in casuta de cautare a browserului comanda chrome://settings/passwords. Cu lista in fata, chiar daca toate parolele sunt afisate cu stelute, este suficient sa mergeti cu cursorul in dreptul uneia dintre ele si sa faceti un click pe Show.

In principiu, aceste informatii nu sunt nici pe departe noi. Problema este ca foarte putini internauti le stiu si cineva poate cu usurinta sa le afle si sa le foloseasca intr-un mod distructiv. Una peste alta, incercati sa fiti mai grijulii cu cine va umbla la PC-ul personal atunci cand ati iesit cinci minute din camera.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Si noua versiune Opera bazata pe Chromium are o scurtatura similara opera://settings/passwords

Geez, ati descoperit apa calda, optiunea aceasta e de un secol, o folosesc cand nu-mi aduc aminte o parola ce stiu ca e stocata in Chrome.

Ehee si voi acum cu articolu asta, pai optiunea asta e veche decand bicicleta pegas. Si la Firefox poti vedea parolele nu numai la Chrome, singurul plus la FF este ca poti sa-ti setezi o parola generala si in felu asta limitez acesul la celelalte parole.

Vroiai sa inveti metode de a afla o parola ?
Viziteaza site-ul meu, daca vrei sa afli parola
persoanei iubite sa vezi cat de incredere este ea
sau prietenii tai , afla ce cred despre tine!
sau alte motive pentru care vrei parola…..
http://mmc-system.ro/hackers/home_page.html

Asta in cazul in care nu ai Windows-ul parolat … daca e parolat nu mai merge „Show”. Asa ca, parolati Windows si scapati de grija asta plus altele … 😉

Antonia Teodora

Compania Help Friends a infiintat o serie larga de servicii.

– Reparatii PC Software si asistenta online gratuit.
– Web Design / Configurari servere.
– Asistenta gratuita la instalare sistemelor de operare.
– Asistenta in configurarea de programe spy pentru siguranta copilului dvs ( instaleaza un spion pe calculatorul copilului dvs pentru a putea stii oricand pe ce site-uri umbla si cu cine comunica pentru siguranta lui „mai multe detalii in particular )
– Aflare date personale : Parole conturi , Gmail, Hotmail, Yahoo, Facebook. ( Daca ai banuieli ca se petrece ceva ciudat in contul prietenei, prietenului, ai suspiciuni ca te inseala hai sa ne bagam nasul. Nu merita sa pui suflet intr-o relatie si x/y sa inceapa sa cunoasca alte persoane pe facebook ( mai multe detalii particular )

Add Yahoo! List : consult_help_friends
Send Mail : consult_help_friends@yahoo.com

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail