Printr-o turnura dubioasa, Pinterest.com a devenit SEX.com

, 05 Mai, 01:35

sex.com

Daca tot anuntam in urma cu cateva saptamani cat de populara este pornografia pe internet, a venit momentul sa atragem atentia si asupra unei forme neasteptate sub care o puteti gasi online. O clona a uneia dintre cele mai populare retele de socializare este mentionata intr-un reportaj al celor de la Huffington Post.

Printr-o intorsatura dubioasa de evenimente, Pinterest.com a devenit SEX.com. Comercializat anul trecut la licitatie cu 13 milioane $ – cel mai scump domeniu din istorie dupa Cartea Recordurilor Guiness, acum gazduieste cea mai interesanta clona de Pinterest. Evident, site-ul despre care vorbim aproape ca se acceseaza singur pe internet.

Apeland la un design devenit clasic in ultimul an, SEX.com este acum un panou virtual plin de imagini erotice impartite, ca la orice site care se respecta, pe categorii. Pe sistemul ‘daca un film este popular apare intr-o parodie’, Pinterest.com tocmai a castigat propria parodie cu toate elementele de rigoare. Dupa ce a ajuns pe locul 3 in SUA in topul retelelor de socializare dupa Facebook si Twitter, Sex.com a copiat conceptul din Pinterest pentru simplul fapt ca popularul site de socializare are 97% utilizatori femei care in 9 din 10 cazuri posteaza continut… tot pentru femei, context in care barbatii sunt neglijati.

Plecand de la afirmatia din comunicatul de presa al lansarii site-ului „Femeile posteaza sutiene, barbatii posteaza sani”. Baietii de la SEX.com au zis ca le-a venit ideea de la restrictia impusa de Pinterest utilizatorilor – aceea de a posta orice forma de material erotic.

Ca o clona buna, SEX.com are toate elementele originalului: va puteti crea conturi, puteti posta imagini de oriunde de pe internet, puteti face repin la un continut care vi se pare interesant de pe site si va puteti defini propriile pinboard-uri.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail