Skype + Steam = Happy Gamer

, 23 Mar, 10:33

Sa spunem asa… Folosesti steam-ul destul de des si te mai si joci online? Esti frustrat pentru ca sistemul online de chat implementat in steam este de toata jena? Ei bine, nu dispera, Steam si-a rezolvat problema si, in locul vechiului codec audio, a fost implementat cel folosit si de popularul program de comunicare online Skype.

Mai concret, vechiul codec avea nevoie de 15 Kbps de banda de internet constanta pentru a functiona, pe cand noul codec se adapteaza in functie de banda pe care o ai disponibila, fiind mai flexibil in acest caz pentru cei care doresc sa se joace de pe stick-ul de internet mobil. (In paranteza fie spus, Playtech nu sfatuieste sporturile extreme, fie ele si cand vine vorba de banda alocata pentru gaming…)

Insa noutatea clara a acestui codec este o calitate imbunatatita a vocii, mai putina banda de internet este folosita si probabil meciuri cooperative cursive.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Am vazut si eu ca au acum Voice Chat, destul de interesant, chiar este util, o sa vad daca merge si in conferinte. Asta e optional, eu cred ca lumea va ramane poate tot la TeamSpeak.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail