Si gamerii pot oferi ceva

, 21 Mar, 18:27

Daca pana acum marile companii s-au implicat in ajutarea Japoniei in eforturile de ajuta tara sa treaca de impasul in care este, iata ca a sosit si randul gamerilor sa ofere ceva in schimbul experientelor pe care aceasta tara le-a oferit. Fie ca este vorba doar de Sony sau Nintendo, fie ca este vorba de companii precum Square Enix, generozitatea anumitor developeri incepe sa se vada.

Direct2Drive, un site de distributie digitala a jocurilor, ofera un dolar fondurilor de intrajutorare pentru fiecare joc cumparat de pe acest site. Pe langa acestia, Bungie, cunoscuti pentru un o serie numita Halo [review Halo: Reach], au inceput sa vanda bratari de culoare albastra, toate fondurile stranse din vanzarea acestora donandu-se direct catre crucea rosie.

Totusi, daca doresti sa oferi ceva, PSN-ul este cea mai buna alegere, acestia punand la dispozitie utilizatorilor o metoda de a dona direct din portofelul virtual in fondurile pentru ajutarea tarii. Salutam pe aceasta ocazie eforturile facute de catre toti productorii si publisherii de jocuri ce s-au alaturat cauzei umanitare.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail