Pe principiul daca Nintendo poate, de ce nu si Sony

, 22 Mar, 14:40


PlayStation au anuntat, odata cu Move [review], si o serie de jocuri, din care unele mai traznite, altele mai interesante. Unul dintre acestea este subiectul stirii de astazi, si anume PlayStation Move Heroes, care urmeaza sa fie disponibil pe rafturile magazinelor incepand de astazi. Pentru cei care au facut pre-comanda la acest titlu, jocul urmeaza sa le ofere trei skin-uri exclusive si un pack de avatare pentru PSN.

Jocul promite sa puna fata in fata pentru prima oara personaje din serii exclusive Playstation-ului Sony, precum Ratchet & Clank, Jak & Daxter sau Sly Cooper, cel din urma primind recent un remake HD.  Dezvoltate exclusiv pentru MOVE, personaje precum Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly si Bentley ajung impreuna pentru a se intrece intr-o serie de competitii organizate de extraterestrii ce i-au rapit din lumile lor.

Presarat cu expresiile si iesirile haioase specifice seriilor, jocul se anunta o briza de aer curat, mai ales ca Smash Bros pentru Wii a avut un real succes. Singura noastra plangere este de ce nu putem sa jucam si Kratos, dar in fine, asta e alta problema.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail