La cererea publicului: SLI + AMD = LOVE

, 29 Apr, 15:59

Chiar daca cei mai multi dintre noi au asociat pentru mult timp ideea de configuratii high-end doar cu procesoare Intel, respectiv placi de baza cu chipset-uri Intel, in ultima perioada AMD a inceput sa faca procesoare din ce in ce mai competitive. Aceasta a fost concluzia trasa de NVIDIA, care a dus la luarea deciziei de a asocia logo-ul SLI cu viitoarele chipseturi AMD 990FX, 990X si 970. Tinand cont ca GPU-ul a ajuns sa ocupe un loc din ce in ce mai important in performanta sistemelor recente, este o bucurie majora posibilitatea de a combina intr-un singur sistem un CPU AMD, care inca este foarte accesibil, cu un ansamblu multi-GPU de la NVIDIA.

Chiar daca, pentru inceput, doar ASUS, Gigabyte, ASRock si MSI vor imbratisa noua tehnologie, toti producatorii importanti de placi de baza vor profita de posibilitatea implementarii acestor chipset-uri in viitoarele placi de baza. Pe langa aceasta veste extrem de importanta in sine, NVIDIA nu a putut sa nu profite de aceasta ocazie pentru a anunta o statistica extrem de interesanta: 93% din sistemele multi-GPU conectate la serviciul STEAM au in interior configuratii SLI, adica doar NVIDIA. Sa-i credem pe cuvant?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail