Capcom vinde primul milion de copii ale lui Super Street Fighter 4 3D Edition

, 13 Apr, 11:59

jocuri video, console, Capcom, Arcade Edition, Super Street Fighter IV, DLC, Nintendo 3DS, Nintendo,

Capcom a anuntat astazi ca editia 3D a lui Super Street Fighter IV, pentru Nintendo 3DS, a fost achizitionata global de catre retaileri intr-un milion de copii. Titlul a fost foarte bine primit la lansare, multumita functionalitatii de care dispune consola portabila si aderentei la spiritul jocului. Pe langa asta, Capcom s-au decis sa urmeze acest anunt cu inca o surpriza (la care toata lumea se astepta), spunand ca Street Fighter 4 Arcade Edition va fi in format DLC, contra sumei de 15 euro sau sub forma de disc, undeva in iunie.

jocuri video, console, Capcom, Arcade Edition, Super Street Fighter IV, DLC, Nintendo 3DS, Nintendo, Anuntul a fost insotit si de o intarire a crezului general ca acesta va fi ultimul joc din Seria Street Fighter 4, acestia probabil concentrandu-se asupra altor titluri precum: Super Street Fighter 4 Megaman edition, Street Fighter 4 Super Ultra Mega Hyper combo, Street Fighter 4 iOS, Super Street Fighter 4 Turbo Hardoken for Android si lista continua (nota sarcastica, avand in vedere ca au spus acelasi lucru dupa Super Super Street Fighter 2 Turbo Arcade). Cu un asemenea succes, suportul pentru ultimul handheld Nintendo nu incetineste, fiind anuntate Mega Man Legends 3 si doua titluri din seria Resident Evil: The Mercenaries 3D si Revelations.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail