Anonymous suspenda atacurile asupra PSN-ului. Pentru moment!

, 08 Apr, 15:50

Dupa spusele celor de la Anon News, un site de stiri condus de comunitate pentru “nebulous hacktivism cooperative” Anonymous, un acord de incetare a focului este in desfasurare in lupta contra Sony. In ultima saptamana, site-urile Sony, forumurile si chiar si PlayStation Network au fost intrerupte intermitent din cauza atacurilor primite din partea grupului Anonymous.

Un comunicat de presa de pe AnonNews ne informeaza ca, desi grupul isi va continua protestul impotriva Sony, intr-o forma sau alta, “Anonymous nu va ataca PSN-ul momentan”. Conform anuntului, grupul renunta la acest efort, pana se va gasi o metoda care nu va afecta grav clientii Sony. Chiar daca membrul Anonymous care a dat acest anunt poate fi de aceasta parere, pot fi alte sute de membri care nu ii impartasesc parerea si pot ataca in continuare PSN. Nu putem sti cu adevarat cat de oficial este acest anunt, nici macar cati din cei de la Anon erau implicati in hackuirea PSN-ului, grupul fiind, bineinteles, ANONIM.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail