Vulcanul european intarzie distribuirea de jocuri in Australia

, 20 Apr, 16:05

Un fenomen care aparent nu ar trebui sa supere industria de jocuri da batai de cap gamerilor australieni. Norul de cenusa care „planeaza” deasupra Europei impiedica avioanele care transporta jocurile in Australia sa ajunga la destinatie.

Reprezentantii distribuitorului australian pentru Konami, Mindscape, au declarat ca o serie de titluri ale producatorului au fost amanate pe aceasta piata din cauza eruptiei lui Eyjafjallajokull.

„Datorita unei a doua eruptii al vulcanului din Islanda, Eyjafjallajokull, si anularii zborurilor aeriene, o serie de jocuri pentru Wii au fost amanate”, a declarat purtatorul de cuvant al Mindscape pentru Kotaku.

Asa se face ca Silent Hill: Shattered Memories (Wii) nu va fi lansat pe data de 22 aprilie asa cum era stabilit initial, totusi australienii cu PS2 si PSP vor primi jocul in aceasta saptamana. Puzzle Chronicles (PSP, DS), Karaoke Revolution (PS3, Wii), Twilight (Wii, DS), GTi Club Supermini Festa (Wii) si Sports Island (DS) se pun si ele la drum dupa ce lucrurile se calmeaza.

iceland-volcano

Sursa: Kotaku

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail