Vodafone Romania lansează Nokia X6 16 GB

Vodafone Romania lansează Nokia X6 16 GB
12:39 26.03.2010

Nokia-X6-vodafoneVodafone Romania îşi îmbogăţeşte portofoliul de telefoane mobile cu modelul Nokia X6. Noul Nokia X6 este dotat cu un ecran tactil de 3,2 inch şi oferă performante deosebite în redarea conţinutului video sau audio, la care se adaugă serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA.

Noul model dispune de GPS integrat, memorie internă de 16 GB, care oferă spaţiu generos pentru colecţia de muzica, fotografii, videoclipuri şi date, camera foto de 5 MP cu obiectiv Carl Zeiss, autofocus şi bliţ LED. Clienţii Vodafone Romania pot achiziţiona noul Nokia X6 începând de la 279 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament pe 2 ani.

Printre specificaţiile lui Nokia X6 se numără serviciul Ovi Store şi  accesul la comunitati virtuale, precum Facebook. Telefonul are o conectivitatea ridicată 3G cu HSDPA şi Wi-Fi, browser web cu suport complet HTML  si  va oferi software de ghidare prin GPS de la Michelin şi Lonely Planet. La “liber” Nokia X6 16GB este disponibil prin toate canalele de distribuţie oficiale ale companiei Nokia, distribuitor la un preţ de 450 euro.

loading...