Ubi Day aduce noi jocuri în România

Ubi Day aduce noi jocuri în România
11:36 22.03.2010

Prima ediţie a Ubi Day în ţara noastră, eveniment organizat de Ubisoft România va include lansarea a patru jocuri mult aşteptate şi o serie de alte surprize. La Ubi Day vor fi prezentate publicului larg patru jocuri jocuri:

Anno 1404 Venice este de fapt add-on-ul jocului de strategie apărut în vara anului 2009, Venice va extinde durata de joc şi pune la încercare abilităţile veteranilor seriei în construirea unui imperiu comercial.

Ubi-Day-ACII

Al doilea joc lansat este Assassin’s Creed II, varianta pentru PC. Astfel, asasinul Ezio îşi va măsura forţele şi într-un joc full plus două episoade pe care restul gamerilor l-au putut cumpăra abia luni mai târziu.

Al treilea joc care va fi prezentant la Ubi Day este Settlers VII, noul episod al celebrei serii city builder propune un concept de joc nou, care se adresează atât fanilor singleplayer, cât şi celor cărora le place să-şi măsoare puterile împotriva oponenţilor umani.  Mai mult, pentru fanii Silent Hunter V, jocul dezvoltat la Bucureşti aduce un nou episod cu îmbunătăţiri considerabile seriei.

La eveniment vor fi invitaţi şi producătorii jocului Silent Hunter V, iar cei prezenţi vor avea posibilitatea de a încerca fiecare joc în parte pe sistemele de calcul oferite de Gigabyte. Nu vor lipsi nici concursurile de tip quiz care vor aduce cu ele premii valoroase legate de jocurile Ubisoft. Una dintre surprizele majore se anunţă a fi avanpremiera unui joc, prezentat în exclusivitate cu aproape o lună înainte de lansarea oficială.

Doritorii sunt aşteptaţi pe data de 27 martie la magazinul Media Galaxy din incinta centrului comercial Feeria din Băneasa pentru una dintre cele mai mari evenimente de gaming care au avut loc în România, promite compania. Ubi Day va începe la ora 12:00, desfăşurarea exactă a evenimentelor fiind anunţată la faţa locului.

loading...