Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier a fost anunţat oficial

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier a fost anunţat oficial
16:29 09.02.2010

Ghost Recon Future Soldier_LogoUbisoft anunţă oficial un nou joc din seria Tom Clancy’s, Ghost Recon: Future Soldier, care se află în prezent în dezvoltare la studioul din Paris şi este planificat să apară în iarna acestui an, perfect pentru cumpărăturile de Crăciun.

Dezvoltat de echipa care a creat şi Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter sau Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2, noul joc va prezenta o tehnologie de ultimă oră, echipamente high-tech, respectiv o campanie single-player şi moduri multiplayer. Producătorii promit că Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier va depăşi experienţa oferită până acum de franciza Ghost Recon, oferind un gameplay nou, de o calitate mai bună, care va fi pe placul veteranilor, dar şi al noilor recruţi.

Mai mult, cei de la Ubisoft vor oferi fanilor şansa de a încerca primii noul joc în cadrul unei sesiuni beta ce va avea loc în această vară. Invitaţia la acest eveniment va fi disponibilă pentru o perioadă limitată celor care vor achiziţiona Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction pentru Xbox 360, joc disponibil pe piaţă din data de 16 aprilie 2010.

loading...