Tom Clancy’s H.A.W.X 2, facut de romani

, 06 Mai, 15:18

HAWK2

Ubisoft anunta ca jocul Tom Clancy’s H.A.W.X 2 se afla in dezvoltare la studioul din Bucuresti. Jocul este planificat sa apara in toamna acestui an pentru Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation3, Nintendo Wii si pentru PC.

Tom Clancy’s H.A.W.X 2 invita fanii intr-un mediu exploziv, unde pot deveni piloti de elita care controleaza avioanele echipate cu tehnologie de ultima ora. Jocul se doreste a fi atractiv pentru o gama larga de jucatori, oferind posibilitatea de a intra in pielea unor piloti cu abilitati exceptionale pregatiti sa foloseasca cele mai avansate tehnologii in uimitoare situatii de lupta aeriana.

„Cu peste un milion de unitati vandute la nivel global, Tom Clancy’s H.A.W.X a devenit unul dintre brandurile de succes ale Ubisoft”, a declarat Bogdan Bridinel, Director creativ in cadrul Ubisoft. „Noul joc H.A.W.X este inspirat din cartile Tom Clancy si va permite jucatorilor sa retraiasca experienta intensa care a impus H.A.W.X ca un brand de succes.”

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail