Tekken Tag Tournament 2: A aparut trailerul, urmeaza lansarea. In 2011

, 20 Sep, 13:15

Anul acesta, la turneul japonez Togeki, competitie ce trateaza genul fighting, participantii au avut cea mai mare supriza posibila. Firma Namco Bandai a dezvaluit fara prea mare tam-tam noul trailer pentru Tekken Tag Tournament 2. Participantii la turneu au fost uluiti.

Jocul ce urmeaza traditia seriei Tekken este un succesor demn de mentionat al primului titlu din anul 1999. Fanii seriei au tot cerut o continuare ce se poate juca la nivel competitional si se pare ca au primit-o. Jocul pare sa includa toti noii jucatori, noul motor grafic intalnit in Tekken 6 si posibilitatea de a juca numai pe cabinetele Arcade din Japonia. Cel putin pentru moment.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Tekken Tag 2/|height={400px}]


Titlul isi va face aparitia in Japonia in vara lui 2011. Data de lansare pentru console inca nu a fost facuta publica, dar, dupa cum a fost si cazul lui Tag Tournament 1, ne asteptam la o intarziere de cateva luni bune.

Nici Capcom nu s-au lasat mai prejos cu anunturile “Arcade”. Verificati sectiunea de stiri pentru detalii.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail