Tastatura de gaming Logitech G110 a ajuns în România

, 01 Apr, 12:43

[galleria]

Tastatura de gaming Logitech G110 este disponibilă de luna aceasta în România. Modelul oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a personaliza “ecosistemul gaming”, pentru a comunica mai eficient şi a executa cu uşurinţă comenzi complexe.

Iluminarea din spate în culori personalizabile permite jucătorului să găsească tastele corecte chiar şi în întuneric. În plus, se pot configura până la 36 de comenzi unice sau macro-uri complicate pe tastele G programabile.  Se mai pot folosi tasta MR pentru a înregistra din mers macro-uri noi.

Sistemul audio integrat prin USB ajută la detalierea strategiei cu co-echipierii sau comunicare cu inamicii. Portul USB 2.0 de mare viteză permite conectarea mouse-ului de joc preferat sau a altor periferice, direct la tastatură. Pentru a evita ieşirea accidentală din joc tastatura permita dezactivarea tastele Windows/Context Menu cu modul de comutare game/desktop.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail