Starcraft 2 cu patch-uri si bucurii

Starcraft 2 cu patch-uri si bucurii
17:06 28.06.2010

Starcraft, Starcraft 2, Blizzard, Starcraft 2 LAN, Starcraft 2  in retea, Starcraft 2 LAN patch, Starcraft 2 competitii retea

Mana sus cati dintre voi au plans cand au auzit ca Starcraft 2 nu are LAN! Si noi am fost tristi, atat de tristi incat am jucat BETA pana la inchidere. Dumnezeu stie cati copii coreeni si-au “facut mana”, pe mine cel putin, dar a meritat, am vazut unitati noi, am dezvoltat noi strategii si mai mult, am experimentat jocul intr-o varianta cat se poate de… BETA. Totusi acesta nu este subiectul acestei stiri ci faptul ca Blizzard s-au desteptat si au scos inainte de lansare un … POST –LUNCH – PATCH, adresat exclusiv competitiilor LAN. Bucurie mare.

Blizzard a adaugat ca acest patch se adreseaza nevoilor jucatorilor si competitiilor, de a juca pe reteaua interna, fara a fi nevoit utilizatorul sa se lege la internet pentru aceasta. Cu alte cuvinte, se pare voi toti cei care va strangeati cu laptopurile pentru a juca o partida de SC, aveti parte de un zambet pe ziua de azi. Nu se stie, totusi, inca daca acest patch are nevoie de activare manuala din serverele Battle.net sau pur si simplu implementeaza direct LAN-ul ca mod de joc. Ramane sa vedem la momentul aparitiei.

loading...