Star Trek: Jos recordul!

, 03 Feb, 11:54

Star-Trek-OnlineFanii Star Trek vor încerca să doboare recordul de “cea mai mare adunare de oameni costumați Star Trek”, cu ocazia lansării noului MMO Stark Trek Online, la data de 14 februarie. Dacă te interesează să participi, cei de la Namco Bandai Partners și Atari vor fi cu siguranță fericiți, însă va trebui să îți cumperi singur biletul, pentru că evenimentul va avea loc la Londra, pe Millenium Bridge. Tot ce îți trebuie este un costum care să te transforme în orice personaj legat de Star Trek. Vor fi de față și reprezentanții Guinness World Records pentru a se asigura că toți participanții respectă regulile.

Dacă ești fan adevărat al jocului și nu ai planuri de “Valentine’s”, poți fie participa la adunarea generală de la Londra, fie chiar convoca o adunare locală, prin care eventual să dobori și recordul de “cea mai mare adunare de oameni costumați Star Trek în România”.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail