Square Enix a „innebunit” de tot

, 17 Aug, 13:16

Daca mai mult din 99% dintre fanii Square Enix asteapta titluri precum Final Fantasy Versus sau Kingdom Hearts, compania este pusa pe joaca. Au angajat in urma cu ceva timp un designer de jucarii pentru a realiza o serie de figurine pentru ultimul joc al companiei. Gun Loco, mai exact.

Artistul a fost angajat pentru a realiza o serie de figurine… Pardon! …personaje de joc. Acestea sunt transpuse in Gun Loco de catre echipa. Si sunt realmente loco.

[galleria]

Gun Loco urmeaza sa fie o exclusivitate pentru Xbox 360 si va aparea anul viitor. Actiunea lui se desfasoara pe o planeta-inchisoare, in care puscariasii se ciomagesc intre ei care pe care. De notat ca aceasta planeta gazduieste detinuti intergalactici, asa ca jocul promite si o varietate de rase.

Pe scurt, Gun Loco va fi un shooter cu pana la 12 playeri, plasat intr-un mediu cu sapte zone climatice si o multitudine de harti.  Mai multe detalii promitem sa dezvaluim cand avem si noi. Pana atunci … nici trailer nu avem.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail