Sony aduce 3D pe Blu-ray

Sony aduce 3D pe Blu-ray
16:59 11.02.2010

Sony-3d-blu-ray

Tehnologia 3D a fost una din principalele teme de atracție din cadrul CES 2010, iar Sony continuă propriile lansări de produse 3D, prin prezentarea unui nou player Blu-ray Disc 3D. Cu o actualizare de software, modelul BDP-S470 va fi capabil să redea filme 3D de pe un Blu-ray Disc pe un televizor compatibil 3D. Modelul BDP-S570, anunțat în cadrul CES, va fi capabil să redea filmele 3D de pe Blu-ray Disc, fără a fi necesară actualizarea de firmware, devenind cea mai nouă completare a unei serii de produse 3D.

Utilizatorii mai au posibilitatea de a selecta clipurile video preferate de pe site-urile de profil, precum YouTube, Dailymotion și multe altele, eliminând necesitatea conectării unui PC sau vizionarea clipurilor într-o fereastră de internet.

Modelul S570 dispune de funcția de reducere a zgomotului, fiind recreat pentru optimizarea calității imaginii oferite în timpul redării clipurilor full screen de pe internet. Imaginile redate sunt mai bine conturate, beneficiind de culori vii.

Sony Home Cinema

De o caracteristică unică a playerelor Blu-ray Disc și a sistemelor Home Cinema de la Sony beneficiază utilizatorii și posesorii de iPhone sau iPod Touch, care pot controla echipamentul home entertainment cu ajutorul unei aplicații gratuite ce poate fi descărcată din App Store. Aplicația permite celor două dispozitive să funcționeze asemănător cu o telecomandă, având capacitatea de accesare a detaliilor discului Blu-ray, precum informații despre actori, detalii despre producție, scene din film sau clipuri video suplimentare online.

loading...