Silent Hunter 5 devine un silent malware

, 11 Mar, 14:58

 

Pentru protejarea jocului Silent Hunter 5 de la piratare, producătorii au implementat un nou sistem de securitate.

Silent Hunter 5 devine malware

 

Faptul a declanșat nemulțumirea comunității jucătorilor și a dat startul cursei pentru piratare în rândul hackerilor. Aproape concomitent, gamerii au luat cu asalt internetul pentru a obține o versiune „spartă” a jocului, așa cum reiese și din statisticile căutărilor on-line, unde criteriul care conține “numele jocului + cracked” ocupă o poziție superioară.

Totuși, opțiunea pentru versiunea spartă expune jucătorii riscurilor de securitate on-line. O căutare rapidă a detaliilor despre acest subiect fierbinte a relevat nu mai puțin de patru tipuri de malware care însoțesc rezultatele oferite. Cocktailul fatal de malware conține nu mai puțin de două specii diferite de troieni, un agent backdoor și un rootkit.

În loc să-și comande submarinul aflat în căutarea de combustibil împotriva forțelor aliate staționate în Malta, pasionații de Silent Hunter ar putea foarte ușor „să-și scufunde” sistemele din cauza focului încrucișat de malware dezlănțuit asupra lor de infractorii cibernetici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail