Se lansează StarCraft 2 Multiplayer Beta

, 18 Feb, 13:00

[galleria]

Versiunea beta a multiplayer-ului StarCraft 2 poate fi descărcat online de pe FileShack. Totuşi, cei care doresc să guste din noua acţiune au nevoie de un cont Battle.net cu acces beta.

Versiunea beta va lăsa „tester-ii” să înceapă lupte unul împotriva altuia, dar au la dispoziţie şi moduri de joc împotriva computer-ului. Cei care au avut grijă să se înscrie în „primul val” de testare sunt invitaţi automat la jocul cu această versiune.

Daca nu ai reuşit să pui mâna pe o invitaţie, cei de la Blizzard s-au gandit şi la aceste aspecte, aşa că periodic vor trimite invitaţii de inscriere, iar cei selectaţi vor fi notificaţi prin e-mail dacă au fost aleşi. Nu se ştie cât vor dura testele, dar producătorii au promis că prima parte din noua trilogie Starcraft, StarCraft II: Wings of Liberty, se va lansa în luna iulie al acestui an.

Pentru a juca acest titlu ai nevoie de minim Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7, procesor Pentium IV de 2,2 Ghz sau echivalentul AMD Athlon, cel puţin 4 GB spaţiu, placă video nVidia GeForce 6600 GT sau ATI Radeon 9800 PRO, monitor care să suporte rezoluţie minimă de 1024 x 768 pixeli şi conexiune la internet.


Sursa: Shacknews

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail