Samsung îşi lansează primul player Blu-ray 3D

Samsung îşi lansează primul player Blu-ray 3D
12:15 17.03.2010

Samsung-BD-C6900_R45

Samsung lansează primul Blu-ray player 3D dedicat din lume. Modelul este garantat de Blu-ray Disc Association (BDA) și este un câștigător al premiului ”Best Innovations Award” la CES 2010.

Samsung BD-C6900 a fost pus în vânzare în Statele Unite ale Americii săptămâna trecută, urmând să fie lansat pe piața românească la inceputul lunii aprilie. Cu ajutorul Samsung BD-C6900, utilizatorii se pot bucura de conținut 3D pe propriul Blu-ray player ce redă un sunet multi-channel surround. Aparatul este foarte compact, cu un design modern şi carcasă transparentă. Totodată, player-ul este compatibil cu 3D Blu-ray, Blu-ray standard și DVD.

Aparatul poate transimte conținut video, muzică sau fotografii prin rețeaua de acasă și dispune de conectivitate Wi-Fi, ceea ce permite utilizatorului să acceseze Internet@TV prin intermediul player-ului Blu-ray, chiar dacă nu ai un TV Samsung. Noua platformă Internet@TV oferă utilizatorului posibilitatea de a accesa conținut video, muzică, rețele sociale sau știri.

Etichete:
loading...