Samsung HMX-U20 și HMX-U15, ultra-compacte full HD

Samsung HMX-U20 și HMX-U15, ultra-compacte full HD
13:56 05.03.2010

Samsung-U20

Samsung își extinde familia de camere video ultra-compacte, prezentând două noi modele, HMX-U20 și HMX-U15 care sunt capabile de înregistrarea video în full HD. Mai mult, noul HMX-U20 oferă zoom optic de 3x.

HMX-U20 și HMX-U15 sunt complet echipate cu senzori CMOS 1/2.3 care ajută la realizarea unor uimitoare clipuri video în rezoluție full HD de 1920 x 1080 (30p / H.264). Cu HMX-U20, utilizatorii pot surprinde fotografii la rezoluție de 10 MP, în timp ce HMX-U15 reușește să realizeze fotografii la rezoluție de 14 MP. Aceste impresionante capacități de fotografiere elimină nevoia clientului de a purta o cameră digitală adițională, dacă acum toate cerințele sunt îndeplinite de un singur dispozitiv ultra-compact. Camerele video includ și funcția Hyper Digital Image Stabilization care ajută la realizarea unor clipuri video clare, iar HMX-U20 se remarcă printr-un plus de versatilitate datorită zoom-ului optic 3x.

Conexiunea USB încorporată oferă utilizatorilor posibilitatea de renunța la folosirea unui cablu USB separat pentru a se conecta și pentru a încărca date într-un computer. Un alt beneficiu al portului USB încorporat este abilitatea de a reîncărca bateriile camerelor video prin conectarea la un computer, eliminând necesitatea unui încărcător. Camerele video HMX-U20 și HMX-U15 beneficiază și de conectivitate HDMI, permițând vizualizarea pe HDTV-ul personal clipuri video în full HD.

Camerele video HMX-U20 și HMX-U15 sunt extrem de ușor de mânuit datorită dimensiunilor de doar 2,1 x 61 x 4,09 inch. Pe lângă formatul compact, cele două modele sunt puse în evidență și de către design-ul ergonomic. Create pentru a le face cât mai confortabil de purtat, corpurile acestora sunt înclinate la șapte grade, fapt ce încurajează o prindere mai naturală, reducând efortul general al încheieturii și brațului.

loading...