Samsung Galaxy Spica (I5700) este disponibil în România

Samsung Galaxy Spica (I5700) este disponibil în România
12:19 26.03.2010

Samsung Galaxy spica_BÎncepând cu această lună, noul smartphone Samsung Galaxy Spica (I5700), cu tehnologie Android, va fi disponibil pentru utilizatorii români. Samsung Galaxy Spica este un smartphone impresionant, cu sistem de operare Android, care oferă o conectivitate remarcabilă, evidenţiată prin accesul facil la serviciile mobile Google şi prin posibilitatea de conectare instantă la site-urile populare de reţele sociale online, precum Facebook şi MySpace.

Galaxy Spica oferă performaţe uimitoare atunci când vine vorba despre rapiditate şi calitate, fiind dotat cu un procesor de 800 MHZ destinat aplicaţiilor. În acest mod, utilizatorii pot beneficia de o varietate de aplicaţii pe care le pot descărca de pe Android Market. Samsung Galaxy Spica oferă experienţe multimedia excepţionale datorită suportului pentru DivX, prezent în premieră la un telefon cu tehnologie Android, eliminând astfel efortul convertirii formatelor fişierelor.

În plus, dotat cu DNSe 2.0 pentru o mai bună calitate a sunetului şi un ear jack de 3.5 mm, Galaxy Spica pune la dispoziţia consumatorului o gamă întreagă de funcţii multimedia. Mai mult, rezistenţa bateriei (1500mAh) permite utilizatorilor să se bucure de accesarea tururor aplicaţiilor şi conţinutului multimedia. Telefonul iese în evidenţă şi prin design-ul slim şi forma compactă, având o grosime de 13.2 mm.

Samsung Galaxy Spica este compatibil cu o gamă variată de servicii Google, precum Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube şi Google Talk, oferind utilizatorilor ocazia de a se bucura de experienţe asemănătoare cu cele oferite de un desktop, în timp ce călătoresc.

Noul smartphone Samsung Galaxy Spica este acum disponibil în România la un preţ de 1.099 lei.

loading...