Samsung EX1, o compactă cu lentile Ultra-Wide

Samsung EX1, o compactă cu lentile Ultra-Wide
13:18 04.03.2010

[galleria]

Samsung Digital prezintă noua cameră digitală compactă premium, EX1 care înglobează o gamă completă de funcții, printre care se numără un senzor de imagine de înaltă performanță și una dintre cele mai impresionante lentile prezente vreodată în componența unei camere compacte – 24mm ultra-wide angle Schneider Kreuznach, F1.8.

Samsung EX1 are lentile f/1.8 Schneider, care prezintă fotografilor o varietate de trepte de apertură pentru obiectiv și o mai mică adâncime a câmpului vizual, oferindu-le posibilitatea de a estompa fundalul imaginilor în timp ce își focalizează subiectul. Lentila ultra-fast f/1.8 permite utilizatorilor să surprindă imagini mai bune în medii slab luminate datorită noului senzor de înaltă performanță CCD 1/1.7”, care captează mai multă lumină. Mai amplu decât senzorii întâlniți în general la camerele digitale compacte, senzorul CCD 1/1.7” al camerei EX1 asigură o precizie inegalabilă (max ISO 3200/full resolution). Împreună cu procesorul de imagine reproiectat și mai rapid, DRImeIII, EX1 surprinde imagini de înaltă calitate, indiferent de luminozitatea mediului.

Display-ul rotativ de trei inch AMOLED va permite fotografilor să își încadreze imaginile după preferințe și să fotografieze din aproape orice unghi, inclusiv în cazul cadrelor surprinse de sus și de la nivelul solului. Camera EX1 poate fotografia în modul RAW și oferă pasionaților de fotografie control integral asupra imaginilor datorită funcţiilor shutter-priority, aperture-priority și full Manual shooting.

La aplicarea acestor setări, fotografii pot experimenta noi funcții cum ar fi viteze mici de declanșare și adâncimea câmpului vizual; totuși, pentru aceia care preferă accesibilitatea în schimbul operării manuale, camera EX1 oferă tehnologia pentru identificarea mediului înconjurător, Smart Auto 2.0 (Imagine & Film). Aplicabilă în cazul înregistrărilor video (640×480 / 30fps / H.264) și al fotografierii, această opțiune inteligentă analizează cadrul și, mai apoi, selectează automat setările în vederea obținerii celor mai bune rezultate posibile. Această variantă nu necesita efort, iar utilizatorii nu trebuie să sacrifice calitatea imaginii atunci când fac operații simple.

loading...